STOJANY NA KVĚTINY

( počet produktov: 14 )

Kvetinový záhon je ideálnou dekoráciou na atraktívne vystavenie kvetov doma, na terase, balkóne alebo v záhrade. Odporúča sa prispôsobiť ho dizajnu interiéru a v prípade vonkajších záhonov štýlu záhrady alebo terasy.

 

Pri výbere záhonu sa oplatí zvážiť nielen jeho tvar a farbu, ale aj materiál, z ktorého je vyrobený. Plastové záhony sú najlacnejšou možnosťou - sú ľahké a dodávajú sa v širokej škále farieb. Často vyzerajú, akoby boli vyrobené z iného materiálu ako z plastu. Je to výborná voľba pre ľudí, ktorí radi a často menia usporiadanie svojich priestorov.

 

Ďalšou možnosťou je kovový záhon, ktorého nespornou výhodou môže byť veľmi zaujímavá forma. Je veľmi stabilný a výborne sa bude hodiť na ozdobenie terasy alebo balkóna. Robustný kov nepoškodí počasie a tento typ záhonu vydrží dlhé roky.

 

Veľmi obľúbené sú aj drevené záhony. Vyrábajú sa v rôznych tvaroch a veľkostiach a často sú to malé umelecké diela. Záhon z dreva dobre ladí so zeleňou kvetov v ňom umiestnených a dokonale zapadne do každého interiéru.

 

Bez ohľadu na to, aký materiál kvetinového záhonu si vyberiete, je dôležité zvážiť aj to, ktorý typ bude na cieľovom mieste fungovať najlepšie. Nástenné kvetinové záhony sú ideálne do miestností, kde nie je veľa miesta na podlahe, ale na stenách je voľný priestor. Nástenný kvetináč vyzerá krásne v obývacej izbe, pracovni alebo átriu domu.

 

Druhou možnosťou, ktorá ušetrí veľa miesta na podlahe, sú závesné kvetinové záhony, na ktorých pripevnenie potrebujete len háčik alebo dokonca záclonovú tyč. Závesný kvetinový záhon vyzerá krásne a do miestnosti vnáša ľahkosť. Je však dôležité pamätať na to, že ide o mobilnú konštrukciu - nesmie byť teda na mieste, kde by sa mohla náhodne dať do pohybu. To by stálo nejaké to čistenie a rozbitý kvetináč.

 

Nakoniec si môžete vybrať z obrovského množstva voľne stojacich kvetinových záhonov. Môžu to byť jednotlivé záhony s rôznou konfiguráciou, počtom políc a veľkosťou, ako aj veľké, viacdielne záhony, ktoré vytvárajú ucelenú kompozíciu. Podlahový kvetinový záhon bude vyzerať skvele v obývacej izbe, kuchyni, ako aj pri vstupe do domu alebo na terase.

 

Ponúkame rôzne typy kvetinových záhonov, ktoré sú vyrobené z robustných materiálov a s dôrazom na detail - to všetko na zvýraznenie krásy vašich rastlín a interiéru. Nečakajte a vyberte si dokonalý kvetinový záhon pre svoj domov ešte dnes!

IdoSell Trusted Reviews
4.74 / 5.00 126 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-02
Úžasný obchod súper ceny a aj kvalita. Odporúčam a dávam 100B za spokojnosť.
2024-05-13
Super
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel