STĹPIKY A PREKÁŽKY

( počet produktov: 63 )

PLOTY DO ZÁHRADY

 

Drevené prekážky sa dá použiť ako zástena v záhrade na zakrytie toho, čo chcete skryť pred zrakom. To je obzvlášť užitočné, ak máte v záhrade kompost, sklad náradia alebo odpadkové koše. Dobre umiestnený plot tieto prvky zakryje a neznehodnotí úpravu záhrady. Stojí za to prispôsobiť odtieň drevené plot k ostatným dreveným prvkom v záhrade. Tým sa zabezpečí, že všetky časti záhradného zariadenia budú navzájom zosúladené. Ak je však ťažké kúpiť napríklad plot v podobnom odtieni ako altánok, vždy môžete plot sami premaľovať farbou vo vhodnej farbe.

 

Drevené ploty rôznych veľkostí a výšok možno použiť aj v kvetinových alebo zeleninových záhonoch. Ak máte doma malé deti alebo domáce zvieratá, môžete očakávať pošliapané rastliny. Nízka prekážky umožniť oplotenie a ochranu rastlín pred poškodením. Drevené, ako aj plastové prekážky, napr. v bielej farbe.

 

Naopak, veľa vyšší plot poskytuje vynikajúcu oporu pre popínavé rastliny, napr. brečtan alebo bujne rastúce ruže. V tomto prípade odporúčame zvoliť aj prírodný drevený plot alebo verziu kov v zaujímavom hrdzavom odtieni a originálnom tvare. Aranžmán pergoly nielenže udržia rastliny, ale môžu byť aj dekoratívne - stačí ich obtiahnuť girlandou z LED svetiel (alebo, čo je ekologickejšie, použiť svetlá na solárny pohon) alebo na ne umiestniť lampášiky. Vytvoríte tak úžasné a atmosférické miesto pre večery strávené v záhrade.

 

Dekoratívne záhradné ploty môže plniť rôzne úlohy. Od oddelenia zón v záhrade, cez terénne úpravy, podporu popínavých rastlín až po samostatnú výzdobu záhradného priestoru. Spôsob použitia drevených, kovových alebo plastových plotov závisí len od vašej predstavivosti a potrieb.

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 124 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-18
a
2024-05-13
Super
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel