ZÁHRADNÉ BOXY

( počet produktov: 5 )

Priestranné záhradné boxy sú veľmi funkčným doplnkom do záhrady, na terasu alebo balkón. Môžu slúžiť ako úložný priestor pre drobné záhradné náradie, ktoré je vždy dobré mať po ruke - napríklad kanvy na polievanie, motyky a rýče, ako aj sviečky, ktoré večer poslúžia na vytvorenie úžasnej atmosféry. Rovnako dobre poslúžia ako miesto na uloženie záhradných vankúšov alebo prikrývok. Tým sa zabráni ich premočeniu v daždivom počasí alebo zvlhnutiu počas chladných rán. Neskôr, keď si sadnete s blízkymi na popoludňajšiu alebo večernú relaxáciu v záhrade, jednoducho ich vytiahnite z krabice a vysteľte nimi nábytok pred domom.

 

Zvyčajne sa umiestňujú v blízkosti oddychových súprav, bazéna, altánku alebo grilovacieho priestoru. Pri organizovaní stretnutia s priateľmi ušetríte veľa času, ak budete mať potrebný riad alebo drevo na oheň ukryté v krabici - nemusíte tak chodiť po potrebné vybavenie do domu alebo do kôlne. Väčšie kmeň záhrada môže slúžiť aj ako ďalšie sedenie pre dve alebo dokonca tri osoby, v závislosti od jeho plochy. To nám umožňuje pozvať väčší počet ľudí bez toho, aby sme sa museli obávať, že pre nich nebude dostatok miest. Je to tiež dobrá schránka na nápoje alebo občerstvenie, ktoré by bolo potrebné prenášať počas rodinného stretnutia.

 

ZÁHRADNÉ TRUHLÍKY AKO ESTETICKÝ DIZAJNOVÝ PRVOK

 

Debničky do záhrady vyrobené z odolných materiálov odolných voči poveternostným vplyvom. Toto celoročné riešenie odstraňuje problém s uskladnením všetkých predmetov v dome a efektívne spravuje priestor mimo domu. Majú estetický vzhľad, takže nenarúšajú úpravu terasy alebo balkóna.

 

V predaji sú škatule z dreva alebo plastu imitujúce ratan alebo len drevo. Drevená krabica vyzerá nádherne a je určite najekologickejšou voľbou. Nevýhodou však je, že na udržanie dobrej kondície je potrebná každoročná impregnácia dreva, najmä pred jesenným/zimným obdobím a osvieženie s príchodom jari. Na druhej strane, škatule vyrobené z plastu sa vyznačujú väčšou odolnosťou voči vonkajším faktorom, mechanickému poškodeniu a procesom starnutia. Technorattan výrobky vyzerajú naozaj prirodzene a dobre zapadajú do dizajnu záhrady. Veľký výber farebných prevedení umožňuje ľahko prispôsobiť box vašej záhradnej architektúre.

 

AKO SI VYBRAŤ PRIESTRANNÝ ZÁHRADNÝ BOX?

 

Pri rozhodovaní o kúpe záhradného boxu je okrem výberu materiálu, z ktorého je vyrobený, veľmi dôležitá aj jeho kapacita. Veľkosť škatule by mala byť prispôsobená voľnému priestoru alebo ešte viac obmedzenému priestoru, ktorý je k dispozícii. Ak má byť box umiestnený na balkóne, pravdepodobne si nebudeme môcť dovoliť každú veľkosť.

 

Zvyčajne je na výber z 300 až 1 000 litrových kontajnerov. V závislosti od dostupného priestoru si teda môžeme zaobstarať buď menší box, do ktorého sa zmestia najnutnejšie veci, alebo oveľa väčší model, do ktorého sa zmestí aj väčšie príslušenstvo alebo náradie. Veľké a robustné boxy unesú až 300 kg, takže ich možno bez obáv používať ako sedenie pre 2-3 osoby. Ďalšie vozidlá záhradný kufor môže mať napríklad kolieska, ktoré umožňujú ľahké premiestňovanie, alebo pohodlné rukoväte, ktoré umožňujú prenášanie bez koliesok. Niektoré boxy majú aj uzáver na visiaci zámok alebo pripravené operadlo.

IdoSell Trusted Reviews
4.74 / 5.00 126 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-18
Všetko prebehlo v poriadku rýchlo a bez problémov.
2024-05-13
Super
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel