SVIETNIKY A LUCERNY

( počet produktov: 30 )

SVIETIDLÁ A LAMPÁŠE PRE DOM A ZÁHRADU


Lucerny a lampáše pre dom a záhradu sú atraktívnym dekoratívnym prvkom našich interiérov, ako aj záhrad, balkónov alebo terás. Doplnené sviečkami vytvoria atmosféru počas večerov strávených doma. Dekorácii dodajú šarm aj počas dňa, ale okrem dekoratívnej funkcie môžu byť aj veľmi praktickým prvkom. Pohyb po záhrade alebo posedenie pri večeri na terase či v altánku bude oveľa jednoduchšie a určite aj bezpečnejšie, ak budú sprevádzané rozsvietenými lampášmi.

 

Lucerny a lampáše sa líšia nielen veľkosťou alebo farbou, ale aj materiálom, z ktorého sú vyrobené. Môžeme si vybrať moderné kovové a sklenené výrobky, ako aj typicky záhradné ratanové lampáše alebo atmosférické drevené a keramické lampáše, ktoré sa dokonale hodia do aranžmánov v provensálskom alebo rustikálnom štýle. Výber je veľmi široký, takže si ľahko nájdete ten najvhodnejší výrobok pre vás.

 

Po zakúpení lampáša stačí do neho umiestniť sviečku, aby ste ho mohli používať a aby lahodil oku. Ani tu nie je núdza o výber: hrubá a masívna cylindrická sviečka, alebo snáď menšia a užšia? Obidva varianty budú dokonale fungovať, rovnako ako malá čajová sviečka alebo bezplamenná LED sviečka.

 

SVIETNIKY PRE KAŽDÝ INTERIÉR


Rovnako ako lampáše a fakle sú aj svietniky veľmi účinným doplnkom, ktorý spolu so sviečkou vytvorí ucelenú kompozíciu. Výber svietnikov je skutočne obrovský! Od rozmanitosti tvarov a farieb, cez konštrukčné materiály, ako je drevo, kov, plast alebo sklo, až po účel formy pre daný typ sviečky.

 

Množstvo svietnikov, ktoré sú k dispozícii na predaj, umožňuje dokonale zladiť tento doplnok s našimi interiérmi alebo efektnými formami účinne kontrastovať s minimalistickým dizajnom moderných priestorov. Možno ste fanúšikom kultúry starovekých civilizácií - svietnik skonštruovaný podľa vzoru dórskeho stĺpa dokonale pripomenie antickú architektúru. Rovnako zaujímavým návrhom, ktorý vás prenesie do iných čias, budú originálne svietniky v podobe vitráže. Keď sa v nich zapáli sviečka, efekt je nepochybne fenomenálny. Pre tých, ktorí ocenia netradičné riešenia, odporúčame svietniky v extravagantnejších tvaroch - možno priestor obývačky alebo spálne najefektívnejšie osvetlí svietnik v tvare sochy alebo zvieraťa? Takýto doplnok určite nezostane bez povšimnutia.

 

Okrem svietnikov na veľké sviečky sú v predaji aj rôzne svietniky na čajové sviečky. Sú nádherným a minimalistickým dekoračným prvkom, ktorý sa uplatní doslova kdekoľvek - v spálni, obývačke, kúpeľni, záhrade alebo na terase či balkóne. Rýchlo navodia jedinečnú a romantickú náladu, preto by ste si k nim mali zaobstarať rovnako originálne držiaky na sviečky. Ak sa chcete zamerať na minimalizmus, najlepšie sa vám budú hodiť jednoduché sklenené svietniky, ktoré jemne zapadnú do akéhokoľvek typu aranžmánu. Ak chcete výraznejšie zvýrazniť výrobok, odporúčame zvoliť farebné sklenené svietniky s rôznymi vzormi a tvarmi. Môžu byť nízke alebo vysoké na nožičke, s priestorom na jednu alebo viac čajových sviečok.

 

Zaujímavou možnosťou sú drevené svietniky, ktoré v spojení so sviečkou tvoria nezvyčajné duo. Výborne ladia s rustikálnymi aj modernými interiérmi. Môžu pripomínať drevené debničky bez vrchného uzáveru a majú výrezy v tvare srdiečok, motýľov alebo iných vzorov. Tieto typy výrobkov sú tiež ideálnym nápadom na darček pre ľudí, ktorí oceňujú predmety z prírodných, surových materiálov.

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 124 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-08
Tovar aj dodanie splnili ocakavanie.
2024-05-18
Bolo by výborné, keby doručenie prebehlo rýchlejšie.
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel