ZÁHRADNÉ VYBAVENIE

( počet produktov: 262 )

Záhrada nie je len o kvetoch, stromoch a kríkoch. Je to aj miesto na oddych a aktivity. Aby bola príjemným miestom na trávenie času, je dôležité zabezpečiť jej správne vybavenie - dekoratívne aj praktické.

 

Teplé letné večery, okolitá zeleň a čas na vydýchnutie sú neoceniteľné chvíle, ktoré ocení každý. Na to, aby ste si na dvore vytvorili príjemný kútik na oddych, netreba veľa:

 

Zabezpečte si priestor bez pohľadov susedov - Na tento účel sú ideálne kryty na plot a rohože. Sú vyrobené z rôznych materiálov a v širokej škále farieb a vyzerajú skvele v kontraste so zeleňou stromov a rastúcimi kvetmi. Inštaláciou rohože na plot máte istotu, že okoloidúci alebo susedia nebudú nazerať do vášho priestoru. To vám dodá pocit pohodlia a intimity na pozemku, ktorý obývate.

 

Pripravte si vonkajší jedálenský kút - Kto z nás nemá rád letné grilovanie a večerné stretnutia s priateľmi vonku. Zásobte svoju záhradu grilom a všetkým potrebným príslušenstvom a teplé letné dni budú s chutným jedlom ešte príjemnejšie.

 

Nezabudnite na dekoratívne prvky a osvetlenie - Zdobenie záhrady môže byť rovnako zábavné ako zariaďovanie interiéru vášho domu alebo bytu. Zaujímavé kvetináče, zatĺkacie figúrky alebo krásne pergoly s rastlinami dodajú priestoru okolo domu charakter. Nemalo by sa zabúdať ani na správne osvetlenie. Záhradné lampy, girlandy alebo fakle dodajú počas večerov strávených vonku zvláštnu atmosféru.

 

Postarajte sa o svojich okrídlených priateľov - Ak máte v záhrade veľa stromov, určite budete ráno počuť uvítací trebárs vtáčí spev. Podobne aj večer sa malí okrídlení priatelia radi rozlúčia s dňom. Stojí za to postarať sa o to, aby boli stálymi návštevníkmi vášho pozemku. Vtáky určite ocenia hniezdne búdky na jar a v lete a kŕmidlá na jeseň a v zime. Esteticky vyhotovené búdky sú zároveň ďalšou ozdobou záhrady.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 102 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-18
S vybavením objednávky som bola veľmi spokojná. Zakúpením objednaného tovaru som splnila želanie obdarovaného, nakoľko to bolo "zbožné želanie", čo sa mi podarilo slniť. Ďakujem.
2024-03-18
objednávané viackrát, bezproblémové
NajNakup.sk - Odkryj najlepsze ceny w słowackim internecie. pixel