figúrky

( počet produktov: 4 )

DEKORATÍVNE FIGÚRKY - ORIGINÁLNA DEKORÁCIA DO KAŽDÉHO INTERIÉRU


Dekoratívne figúrky sú prvkom interiérového vybavenia, ktorý sa hodí do každého interiéru. Či už ide o pracovňu v škandinávskom štýle, rustikálny nábytok v obývacej izbe, kúpeľňu v loftovom štýle, očarujúcu spálňu alebo klasickú a elegantnú jedáleň, je tu priestor na dodatočnú dekoráciu v podobe figúrok alebo sôch.

 

Okrem dekoratívnych prvkov, ako sú prehozy, deky, dekoračné vankúše, sviečky alebo obrazy, sú figúrky tiež vynikajúcim spôsobom, ako ozdobiť interiér alebo zdôrazniť dizajnový štýl miestnosti. Často zútulňujú a personalizujú domov a odrážajú osobnosť, záujmy alebo vášne majiteľa. Ľudia, ktorí radi cestujú, si určite radi vyzdobia obývačku alebo spálňu suvenírmi z ďalekých miest, ktoré im prinesú krásne spomienky. Rozmanitosť dekoratívnych figúrok je skutočne obrovská, a to od námetu a toho, čo daná drobnosť predstavuje, cez farby, veľkosť a materiál výroby až po štýl. S týmito doplnkami sa pri zdobení svojich štyroch kútov ľahko vyjadríte a ukážete, čo máte v duši.

 

Dekoratívne figúrky môžu byť tiež veľmi dobrým nápadom na malý darček alebo doplnok k darčeku. Symbolický slon so zdvihnutým chobotom alebo strom šťastia určite poteší blízkeho človeka. Môžeme zohľadniť nielen vkus a štýl osoby, ktorú chceme obdarovať, ale aj šťastné spoločné chvíle, na ktoré figúrka odkazuje. Aj keď je byt zariadený v trochu inom štýle, takáto drobnosť si určite nájde svoje miesto alebo bude zaujímavým spôsobom kontrastovať s upraveným priestorom. Zaujímavým spôsobom môžu ozdobiť aj záhradu, balkón alebo terasu.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-18
+ Super ventil
2024-09-10
Spokojnosť
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel