držiaky na noviny

( počet produktov: 2 )

Stojany na noviny v sebe spájajú funkčnosť a štýl a predstavujú dokonalé riešenie na ukladanie a vystavovanie vašich obľúbených časopisov, magazínov a novín. Nech už je dizajn vášho interiéru akýkoľvek, naše stojany na noviny doň určite dobre zapadnú. Elegantné a minimalistické, zvýraznia charakter každej obývačky, kancelárie alebo spálne.


S našimi stojany na noviny môžete mať všetky svoje časopisy nielen v dokonalom poriadku, ale zároveň dodáte svojmu interiéru sofistikovaný nádych. Naše výrobky so sebou prinášajú estetickú hodnotu do každého interiéru a poskytujú štýlový akcent každej miestnosti.

 

Sú vyrobené z pevnej ocele, povrchovo upravené práškovou farbou v čiernej farbe, a predstavujú univerzálnu dekoráciu. Vyznačujú sa elegantnými a modernými remienkami z prírodnej kože, ktoré podopierajú časopisy alebo noviny. Vďaka použitým materiálom zaručujú odolnosť a atraktívny vzhľad na dlhé roky, a to aj pri intenzívnom používaní a veľkom zaťažení.

 

Stojany na noviny je tiež ideálnou voľbou do prevádzok služieb, ako sú napríklad lekárske alebo zubárske ordinácie, kaderníctva alebo salóny krásy, kde zákazník často trávi časť času v čakárni. Ak zákazníkom poskytnete rôzne časopisy a noviny, spríjemníte im chvíle čakania a náš držiak na noviny navyše priestor efektne ozdobí.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-25
Ok
2024-09-10
Spokojnosť
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel