nožnice a nožnice

( počet produktov: 5 )

KNIGHTS

 

Nožnice sú jedným z najčastejšie používaných doplnkov doma, v práci aj v dielni. Vďaka ich všestrannému použitiu sú vhodné prakticky na akékoľvek miesto. V kuchyni sa používajú na otváranie balíkov a prácu s potravinami, v záhrade sú užitočné na strihanie rastlín, ako aj pri elektroinštalačných prácach, v krajčírskych a čalúnnických dielňach a na mnohých ďalších miestach. Pri nákupe nožníc máme na výber hladké a zúbkované čepele. Rukoväte môžu byť rovné alebo ohnuté na jednu stranu, aby boli pohodlné pre pravákov aj ľavákov.

 

PRÍSAHY

 

Nože a kliešte sa najčastejšie používajú na rezanie v dielni. Toto príslušenstvo možno použiť na rezanie tenkých plechov, izolácie drôtov alebo samotných káblov. Profesionálne nožnice sú často vybavené pokročilými funkciami, ktoré chránia používateľa pred zranením pri práci. Medzi takéto bezpečnostné prvky patrí napríklad automatický zámok palca pri zatváraní nožov, ktorý zabraňuje stlačeniu prsta. Multifunkčné nožnice dokážu rozrezať takmer akýkoľvek materiál, a preto sú nevyhnutným vybavením každej dielne.

 

 

Môže sa používať aj v ľahkom priemysle a na manufaktúrne práce. Ich hlavnou výhodou je odolnosť - oceľ, z ktorej sú čepele vyrobené, je odolná voči drobným škrabancom a mechanickému poškodeniu. Na druhej strane sú priemyselné nožnice nepostrádateľným nástrojom v krajčírskej dielni. Úzke čepele uľahčujú rezanie látky, kože a tiež plsti. Ich konštrukcia je navrhnutá na dlhodobé používanie a rukoväť je tvarovaná tak, aby sa pohodlne držala v ruke.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-25
Ok
2024-09-23
Bez problémov
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel