VONNÉ SVIEČKY

( počet produktov: 102 )

SVIEČKY V SKLE


Vonné sviečky v skle sú veľmi výrazným dekoratívnym prvkom. Vynikajú medzi ostatným nábytkom a sú k dispozícii v čírom alebo tónovanom skle a s viečkom alebo bez neho. Jednofarebné vonné sviečky v elegantnom skle sú k dispozícii v rôznych farbách a vôňach, takže si môžete ľahko vybrať najvhodnejšiu sviečku pre váš interiér a náladu.

 

Sviečky sú nadčasovým výrobkom, ktorý je súčasťou nášho každodenného života už stovky rokov. Pred vynájdením elektriny ľudia zaháňali tmu ohňom. V tom čase mali sviečky prevažne praktickú funkciu, ale postupom času sa čoraz väčší význam prikladal ich tvaru a vzhľadu. V súčasnosti sú sviečky nielen funkčným, ale aj dekoratívnym prvkom prakticky každej domácnosti. Umožňujú vytvoriť úžasnú atmosféru na večerný oddych, či už na terase, v obývačke alebo počas kúpeľa. Vonné sviečky obohatia priestor nielen o atmosférické svetlo, ale aj o vôňu. Medzi množstvom dostupných vôní si každý nájde niečo pre seba. Sladké, ovocné vône, alebo snáď svieže a povzbudzujúce? Milovníci korenia sa budú rozpúšťať vo vanilkových tónoch, zatiaľ čo tí, ktorí milujú záhradu a prírodu, si určite vyberú kvetinové kompozície. Tieto a mnohé ďalšie vône umiestnené v elegantnej sklenenej forme určite splnia vaše očakávania.

 

ZAPUZDRITE SVOJU VÔŇU


Vonné sviečky v skle s viečkom vnesú do vášho interiéru nielen úžasnú vôňu, ale aj skvelú náladu. Sklenené viečko vám umožní sviečku uzavrieť, aby vôňa po vyhorení neunikla a bola rovnako intenzívna aj pri ďalšom použití. Veľká vonná sviečka so skleneným viečkom nestratí svoju vôňu ani po mnohých hodinách horenia a najväčšie kusy môžu horieť až 100 hodín!

 

TROJFAREBNÁ VÔŇA


Trojfarebné sviečky v skle vytvárajú aj zaujímavý vizuálny efekt, najmä vo verzii s dvoma knôtmi. Použitím dvoch knôtov sa vôňa uvoľňuje s väčšou intenzitou. Ide o vynikajúci nápad na darček, ktorý obdarovaného určite poteší. Okrem trojfarebných vonných sviečok sú na výber aj sviečky z matného skla a sójové sviečky - ekologické a šetrné k prírode. Minimalistický dizajn sójových sviečok dokonale zapadá do súčasných trendov a originálne kombinácie zamatových vôní určite potešia aj tie najvyberanejšie chute.

 

VONNÉ SVIEČKY S DVOMA KNÔTMI

 

Vonné sviečky s dvoma knôtmi sú eleganciou a funkčnosťou uzavreté v sklenenej forme. Splnia očakávania každého milovníka kvalitných vonných sviečok. Vyzerajú krásne v každom interiéri a pri používaní dokážu navodiť ešte magickejšiu atmosféru. Sú tiež skvelým nápadom na elegantný darček alebo doplnok k väčšiemu darčeku. Použitie dvoch knôtov umožňuje, aby sa počas horenia uvoľnilo ešte viac vône. Pri zapálení dvoch knôtov sa totiž vosk rýchlejšie zahrieva, čím sa uvoľňujú kombinácie vôní v ňom obsiahnuté.

 

ZVUK KRBU, VÔŇA UVOĽNENIA


Vonné sviečky s dreveným knôtom sú rovnako exkluzívnou možnosťou. Vytvárajú jedinečnú atmosféru, pretože drevený knôt vyvoláva dojem, že v krbe veselo praská drevo. So sviečkou s dreveným knôtom sa stačí len pohodlne usadiť, zavrieť oči a vychutnať si tento okamih. Je to vynikajúci spôsob, ako si vyčistiť myseľ a uvoľniť hlavu aj celé telo. Tieto výrobky určite ocenia zástancovia prírodných riešení, ako v prípade sójových sviečok. Vďaka nim sa interiér domova naplní harmonickou atmosférou a nádhernou vôňou. Vonná sviečka tohto typu je určite jedným z najlepších nápadov na obdarovanie blízkych.

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 127 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-05-13
Super
2024-05-05
Všetko výborne až na to balenie
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel