SVIEČKY BEZ VÔNE

( počet produktov: 10 )

UNIVERZÁLNE ROLOVACIE SVIEČKY


Rolovacie sviečky sú určite jedným z najobľúbenejších a najobľúbenejších modelov medzi sviečkami. Už roky sa tešia veľkej obľube, a to najmä vďaka svojej jednoduchej forme a následne univerzálnosti. Dokonale sa hodia do každého priestoru bez ohľadu na štýl, v ktorom bol zariadený. Či už ide o obývaciu izbu v loftovom štýle, rustikálnu jedáleň, modernú kúpeľňu alebo glamour spálňu - v každej z týchto miestností si sviečka v tvare valca nájde svoje miesto!

 

Sviečky v tvare valca zdobia nielen domy a byty, ale aj hotely, reštaurácie alebo obchodné priestory. Možno ich vzájomne kombinovať a vytvárať aranžmány z viacerých sviečok rôznych veľkostí, rozmerov a farieb. Dobre vyzerajú aj ako voľne stojaca dekorácia umiestnená na stojane alebo umiestnená v svietnikoch, sklenených nádobách alebo lampášoch. Veľkou výhodou cylindrických sviečok je už spomínaný výber veľkostí. Sviečky môžu mať rôzny priemer a výšku. V závislosti od konkrétneho modelu môže byť tvar sviečky masívnejší alebo štíhlejší. To vytvára veľa možností dizajnu a vytvára veľký priestor pre našu kreativitu.

 

Veľkosť cylindrických sviečok má, samozrejme, priamy vplyv na dobu ich horenia. Najväčšie sviečky môžu horieť až 160 hodín, pričom najmenšie horia približne 30 hodín.

 

Sviečky vo valcoch sú ideálne aj na vonkajšie aranžmány. Teplé letné večery pozývajú na oddych vonku a bude oveľa príjemnejšie stráviť ich pri sviečkach. Či už na terase, v záhrade, v altánku alebo dokonca na malom balkóne, každé miesto získa ozdobením sviečkami zvláštne čaro. Ich žiara navodí náladu a spríjemní relaxáciu po dlhom dni.

 

KLASICKÉ KUŽEĽOVOU SVIEČKOU

 

Kužeľové sviečky sú nespornou klasikou medzi všetkými typmi sviečok. Prakticky odjakživa boli základným "horiacim" dekoratívnym prvkom v domácnostiach, hoteloch alebo reštauráciách. Keď si predstavíme romantickú večeru pri sviečkach, v mysli sa nám vynorí obraz kužeľových sviečok umiestnených v ozdobnom svietniku. Hoci sú na trhu dostupné rôzne typy sviečok, klasické kužeľovité sviečky nikdy nevyjdú z módy a sú stále obľúbené.

 

Kuželové sviečky sa spájajú najmä s bielou farbou. Veľmi obľúbený je aj farebný variant écru, ako aj červená farba. Ide o najobľúbenejšie verzie, ale v predaji sú aj ďalšie zaujímavé farby - matné aj s kovovým leskom. Vďaka rozmanitosti možno kužeľové sviečky ľahko prispôsobiť interiéru a štýlovým konvenciám, ako aj príležitostiam, pri ktorých sa majú používať. Metalické červené sviečky vytvoria romantickú a slávnostnú atmosféru, zatiaľ čo biele a zlaté sviečky dodajú triedu a eleganciu. Súpravy stolových sviečok sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú klasické riešenia a nadčasovú eleganciu.

 

 

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 127 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-08
Tovar aj dodanie splnili ocakavanie.
2024-06-03
Spokojnosť
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel