STOLOVANIE

( počet produktov: 14 )

Riad je základným vybavením každej kuchyne a jedálne. Taniere, misky, šálky a príbory sú len niektoré z kuchynského náčinia, ktoré používame každý deň. Výber súpravy riadu závisí od vašich preferencií, ako aj od štýlu, v ktorom je zariadený interiér vašej kuchyne alebo jedálne.

 

Okrem nižšie uvedených základných kusov riadu sa oplatí mať v domácnosti aj panviceponorné misy, taniere, šalátové misy a podnosy, ktoré uľahčujú servírovanie jedla pri každodennom stolovaní, ako aj na oslavách a slávnostných večeroch. Rovnako dôležité sú cukorničky, tanierikydžbány a karafy, šálky, poháre, poháre na zmrzlinu a iné predmety dezertného riadu. Je dobré zásobiť sa kusmi riadu v rovnakom štýle, vzore alebo farbe. Dobrou voľbou je nákup celých jedálenských súprav. Tieto súpravy sú k dispozícii pre 4, 6, 8, 12, 18 a až 24 osôb. Vďaka súpravám bude stôl vyzerať krásne najmä počas osláv, ako sú sviatky alebo narodeninové oslavy. Je to dokonalá kombinácia funkčnosti a estetiky.

 

Široký výber riadu vám umožní prispôsobiť sa vášmu preferovanému štýlu - v ponuke sú výrobky v modernom a minimalistickom štýle, ako aj výrobky pripomínajúce vintage, retro a klasickejší alebo vidiecky dizajn. Výrobky sa vyznačujú aj rôznymi výrobnými materiálmi - sklom, porcelánom, kameninou a ich variáciami.

 

Základné prvky riadu sú:

 

Taniere - taniere na večeru, dezertné taniere, ako aj špeciálne taniere na servírovanie teplých jedál. Väčšinou keramické - ľahšie alebo ťažšie, v závislosti od dizajnu a materiálu. Pôsobivé sú aj taniere z dymového skla.


Príbory - vidličky, nože, lyžice, čajové lyžičky, ako aj dezertné vidličky. Väčšinou sú k dispozícii ako súpravy z nehrdzavejúcej ocele alebo efektívnejšie, vyrobené zo striebra alebo zlata.


Poháre a poháre - rôzne tvary, veľkosti a dekorácie v závislosti od chuti a typu podávaného nápoja. Čaj, káva, voda, džús, víno, pivo alebo šampanské - každý z týchto nápojov je potrebné správne podávať v pohári.

 

Uistite sa, že je váš riad správne zostavený, a vychutnajte si chutné jedlá podávané elegantným spôsobom.

IdoSell Trusted Reviews
4.74 / 5.00 126 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-24
Tovar prišiel včas a v poriadku. Na nešťastie ventil netesni a tak to budem musieť riešiť
2024-06-03
Spokojnosť
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel