SMETNÉ KOŠE

( počet produktov: 20 )

SMETNÉ KOŠE

 

Kôš na odpadky nádoba, ktorá je nevyhnutná v každej domácnosti, kancelárii, na pracovisku alebo na verejnom mieste. Patrí do nej prakticky všetok odpad a nepotrebné veci. Kontajnery sú určené na dočasné uskladnenie organického aj neorganického odpadu, ako je papier, sklo, plasty. Väčšina odpadkové koše dodáva sa v štandardných veľkostiach, na ktoré sa montujú hotové vrecia.

 

Môžeme si kúpiť nádobu na zmesový odpad alebo si môžeme vybrať nádoby na separovanie viacerých druhov odpadu. To uľahčuje neskoršie vyprázdňovanie košov do príslušných kontajnerov a starostlivosť o životné prostredie. Triedenie odpadu bude oveľa príjemnejšie a menej otravné, ak si pripravíte sadu košov na rôzne druhy odpadu. Aj keď nemáte miesto na viacero košov, môžete nájsť riešenie zakúpením koše na stránke odpadky na segregácia, ktoré možno ukladať na seba a šetriť tak voľné miesto. Výberom koša so štýlovým dizajnom ho však nebudeme musieť schovávať v skrinke pod umývadlom a môžeme ho bezpečne nechať na očiach v kuchyni alebo v kúpeľni. Na separáciu organického odpadu je najlepšie zvoliť uzatvárateľnú a veľmi malú nádobu na odpad, v ktorej sa všetky druhy zvyškov nestihnú pokaziť alebo zapariť.

 

Zber odpadu uľahčujú aj kovové stojany, na ktoré možno upevniť veľké vrecia - dobré riešenie pre výrobné prevádzky alebo sklady, kde vzniká veľa odpadu a koše nemusia vyzerať tak elegantne ako v domácom prostredí. Skvele sa hodia aj na rôzne vonkajšie podujatia, pláže a rôzne turistické lokality. Tieto typy košov majú zvyčajne farebne odlíšené poklopy s príslušným označením, čo zjednodušuje ich triedenie.

 

Výber odpadkový kôš pozornosť by sa mala venovať niekoľkým parametrom, ako je veľkosť, tvar, kryt alebo jeho absencia, ako aj estetika. Otvorené odpadkové koše sú pohodlnejšie, ale nie na každom mieste budú dobre fungovať. Okrem toho sa z otvorenej nádoby môže po určitom čase šíriť nepríjemný zápach. Vzhľadom na tieto vlastnosti je potrebné kôš prispôsobiť konkrétnej miestnosti, v ktorej má byť umiestnený. Kôš do kúpeľne mal by byť malý, aby nezaberal príliš veľa miesta. Bolo by tiež lepšie, keby mal veko - bude to diskrétnejšie a hygienickejšie, ako aj pedál na jeho zdvihnutie bez toho, aby ste sa dotkli rukami. V pracovni alebo v detskej izbe, kde sa vyhadzuje najmä suchý odpad (napr. odpadový papier), môžete bez obáv zvoliť otvorené náklady. Ažurové koše z kovu vyzerajú zaujímavo. V priestoroch, kde sa odpadky nevyhadzujú príliš často a nevydávajú žiadny zápach, postačí odpadkový kôš s objemom 20 litrov.

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 127 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-24
Tovar prišiel včas a v poriadku. Na nešťastie ventil netesni a tak to budem musieť riešiť
2024-06-18
a
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel