ručné kefy

( počet produktov: 5 )

Drôtené kefy je špecializovaný nástroj na pomoc pri renovačných a stavebných prácach. Sú vybavené rukoväťou z dreva alebo plastu a na štetiny sa používajú tvrdé materiály (oceľový drôt, nehrdzavejúca oceľ, mosadz alebo nylon), ktoré dokážu odlupovať vrchnú vrstvu z rôznych povrchov. Štetiny sú usporiadané do dvoch alebo štyroch radov chumáčov. Čím hrubší drôt je použitý v kefke, tým hrubšie sa z povrchu. Preto je na ľahké opracovanie a brúsenie lepšie použiť hustú kefu s jemnými štetinami.

 

Najuniverzálnejší typ kefy je model, ktorého štetiny sú vyrobené z vlnitého drôtu pokrytého vrstvou mosadze - umožňuje upratať pracovnú plochu a zbaviť sa zbytočných vrstiev lepidla alebo malty.

 

Špecializovanejším modelom je napríklad. kefa na hrdzu - umožňuje odstraňovanie hrdze z kovových povrchov. Mosadzná kefa je vysoko odolná voči mechanickému poškodeniu. Na čistenie komponentov z nehrdzavejúcej ocele si nezabudnite vybrať kefu s pozinkovanými štetinami. Mosadznú kefu možno použiť aj na čistenie povrchov od farieb, malty a lepidiel.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-25
Ok
2024-09-05
Objednávka nebola vybavená podľa zadania, nakoľko prišiel 1 ks hnedá kľučka a 1 ks čierna, a žiadali sme 2 ks hnedá.
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel