PESTOVATEĽSKÉ NÁDOBY

( počet produktov: 5 )

Objavte náš široký sortiment kvetináčov, ktoré nielenže pomôžu vašim rastlinám správne rásť, ale rôzne verzie budú vhodné pre druhy rastlín, ako sú paradajky alebo zemiaky. Ponúkame kvetináče vyrobené z odolných materiálov, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom a zaručujú dlhodobú použiteľnosť.

 

Kvetináče na pestovanie zemiakov sú ideálne na balkón alebo terasu a umožňujú vám vytvoriť si vlastný kúsok ekologického pestovania aj v centre mesta. Inteligentná konštrukcia založená na dvoch kvetináčoch zabezpečuje optimálny rast hľúz. Jeden polootvorený kvetináč slúži ako košík pre rastúce zemiaky. Druhý chráni rastlinu pred vonkajšími vplyvmi.

 

Náš hrniec je inovatívne riešenie, ktoré sa vyznačuje jednoduchou konštrukciou. Výsadba zeleniny ešte nikdy nebola taká jednoduchá a jej zber ešte jednoduchší.

 

Pripravte si zemiakové hľuzy.

Do kvetináča nasypte substrát.

Umiestnite doň zemiaky a je to hotové.

O niekoľko týždňov sa môžete tešiť z úrody nových zemiakov!

 

Kvetináč na pestovanie zemiakov je vynikajúce riešenie, ktoré môžete používať počas celého roka.

 

Ďalšou možnosťou pre milovníkov samozavlažovania a záhradkárčenia sú kvetináče na pestovanie paradajok. Majú kruhy, ktoré podporujú rastlinu počas rastu a plodenia. Vysoký kvetináč umožňuje pestovať paradajky na parapete, balkóne alebo terase. Je vybavený dnom s odvodnením koreňov a krúžkami podopretými tyčami, ktoré môžete rozšíriť do požadovanej výšky, keď váš paradajkový krík porastie.

 

Ak oceňujete ekologické ovocie a zeleninu, potom oceníte kvetináč na pestovanie paradajok. S naším kvetináčom môžete pestovať paradajky kdekoľvek potrebujete bez toho, aby ste mali pozemok alebo záhradu.

 

Kvetináč na pestovanie paradajok vám poslúži na mnoho sezón a umožní vám pestovať presne takú odrodu paradajok, akú máte radi. Môžete ho použiť aj na pestovanie inej zeleniny alebo ovocia.

 

Výborným doplnkom na uľahčenie pestovania paradajok je fóliový obal, ktorý na kvetináči vytvorí malý skleník. Jeho veľkosť je vhodná pre kvetináče a inštalácia pomocou tyče je veľmi jednoduchá. Otvor vo veku umožňuje vložiť hadicu na zavlažovanie, takže nemusíte otvárať fóliu, ktorá vytvára pre rastlinu mikroklímu ako v profesionálnom skleníku. kvetináč na pestovanie paradajok vydrží mnoho sezón a poskytne vám možnosť pestovať presne takú odrodu paradajok, akú máte radi. Možno ich použiť aj na pestovanie inej zeleniny alebo ovocia.

IdoSell Trusted Reviews
4.73 / 5.00 127 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-24
Tovar prišiel včas a v poriadku. Na nešťastie ventil netesni a tak to budem musieť riešiť
2024-06-03
Spokojnosť
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel