príslušenstvo na kosenie

( počet produktov: 8 )

NOŽE KOSAČKY NA TRÁVU - NEVYHNUTNÉ PRÍSLUŠENSTVO PRI KOSENÍ

 

Starostlivosť o záhradu a zeleň okolo domu si vyžaduje správne vybavenie, najmä zariadenia na kosenie a kosenie. Umožnia vám zbaviť sa vysokej trávy aj z ťažko prístupných miest. Dobre udržiavaný trávnik sa tak sám o sebe stane ozdobou záhrady.

 

Vyžínače a krovinorezy umožňujú kosiť trávu v rohoch záhrady, medzi kríkmi a pozdĺž obrubníkov - všade tam, kam sa bežná kosačka nedostane alebo nedosiahne. Kosenie s vyžínačom by nebolo možné, keby nebolo žacieho ústrojenstva linka, ktorá sa zaoberá trávou. Línia kosy každý kúsok zelene, bez ohľadu na jeho veľkosť. Výrobok je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný voči vonkajším vplyvom a veľmi trvanlivý. Nemusíte sa teda obávať, že sa počas kosenia linka náhle pretrhne a znemožní vám pokračovať v kosení.

 

Práca so zastrihávačom je rýchla a linka na kosenie si poradí aj s veľmi hustou a vysokou trávou. Ak si všimneme, že strihacia linka sa vyčerpala, jednoducho ju vymeňte za novú. Výmena cievky je veľmi jednoduchá - buď ručne nasadíte novú cievku na špeciálnu hlavu, alebo (v závislosti od vášho kosiaceho zariadenia) odrežete vlasec a naviniete ho na hlavu. Je potrebné dbať na to, aby sa linka pri vkladaní nezamotala a aby sa zariadenie náhodne nezaplo.

 

Sortiment zahŕňa monofil v rôznych priemeroch a dĺžkach, takže ho možno bez problémov prispôsobiť vášmu zariadeniu. 1,4 mm až 2 mm monofil pre malé nože a zastrihávače. Dobre sa hodí na kosenie nízkych tráv a burín. Pre vyššie rastliny je vhodný 2,4 mm vlasec. V prípade skutočne vysokej trávy a buriny je najlepšie použiť silnejšie výrobky s hrúbkou 3 mm. Vždy nezabudnite vybrať správnu hrúbku monofilu - nákup výrobku s iným priemerom, ako je určený, môže poškodiť vaše zariadenie.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-23
Bez problémov
2024-09-21
Celkom rýchle dodanie
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel