zadlabávacie zámky

( počet produktov: 69 )

AKÝ ZADLABÁVACÍ ZÁMOK SI VYBRAŤ?

 

Dverové zámky sú k dispozícii v niekoľkých variantoch, ktoré sa líšia konštrukciou a spôsobom uzamykania. Najbežnejšou voľbou sú zámky s cylindrickou vložkou na kľúč - sú ideálne pre vonkajšie aj vnútorné dvere.

 

Zadlabávací zámok s uzamykacím mechanizmom je určený na montáž do kúpeľňových dverí.
Zadlabávací zámok pre izbové dvere nie je tak pancierovaný ako modely pre vonkajšie dvere. Používa zámok na kľúč alebo jednu skrutku, aby ste mali v miestnosti súkromie. Je to vynikajúce riešenie, ak zdieľate dom alebo byt s viacerými spolubývajúcimi. Môže sa použiť aj v štúdiu na zabezpečenie vašich dokumentov pred inými osobami.
Bezkľúčový zadlabávací zámok je užitočný v každej domácnosti a nevyžaduje kľúč ani žiadny iný prídavný zámok. Aktivuje sa iba stlačením kľučky dverí.

 

Ponuka zámkov dverí je veľmi široká. Pri výbere zadlabávacieho zámku dverí by ste mali venovať pozornosť predovšetkým tomu, z akého materiálu je vyrobený. O tom, či bude zámok dlho bezchybne fungovať, rozhoduje materiál výroby. To je obzvlášť dôležité, ak kupujete zámok pre vonkajšie dvere, ktoré musia odolávať oveľa náročnejším faktorom ako modely používané vo vnútri budovy. Preto sa odporúča vybrať si zámok z ocele s pozinkovaným povrchom, ktorý ochráni mechanizmus pred hrdzavením a stratou životnosti. Pri výbere zadlabávacieho zámku dverí si musíte vopred skontrolovať aj rozmery a spôsob otvárania, aby ste si vybrali ten správny kus pre vaše dvere. Presná montáž zabezpečí pohodlné používanie a bezchybnú prevádzku.

 

Medzi obľúbené zadlabávacie zámky patria aj zámky s valčekom, západkou, západkou, bez kľúča a cylindrickou vložkou. Každý z nich sa vyznačuje iným dizajnom a účelom.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-10
Spokojnosť
2024-09-07
Perfektný obchod, rýchlosť vybavenia objednávky a jej odoslanie
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel