nábytkové zámky

( počet produktov: 29 )

POSTARAJTE SA O SVOJE SÚKROMIE POMOCOU ZÁMKOV NA NÁBYTOK

 

V tradičných a obľúbených nábytkových súpravách sa veľmi zriedkavo vyskytujú kusy vybavené uzamykacím zariadením. Zámky nábytku poskytujú vynikajúcu ochranu osobných vecí, dôležitých dokumentov, cenných šperkov, suvenírov alebo hotovosti. Namontovaním zámku účinne obmedzíte prístup tretích strán k svojmu majetku. Chránia tiež obsah zásuvky alebo skrine pred malými deťmi, ktoré by mohli zo zvedavosti zničiť cenné predmety alebo prehliadnuť dôležité dokumenty a peniaze.

 

Zámok nábytku bude obzvlášť užitočná v domácej kancelárii, ako aj v kancelárii v práci, pretože umožňuje súkromie. Výrobky z odolných materiálov budú dobre fungovať mnoho rokov. Správne zabezpečený nábytok zabezpečí, aby sa strážené údaje alebo osobné veci nedostali do nesprávnych rúk. Môžu byť namontované na voľne stojaci nábytok, ako sú skrine, komody, barové pulty, ako aj na kazety alebo skrine.

 

Horný zámok nábytku ako aj zámok kazety sa ľahko inštaluje a poskytuje účinnú ochranu proti otvoreniu. Dá sa namontovať do všetkých typov nábytkových čiel, dvierok a zásuviek. Dodáva sa so sadou kľúčov a uzamykací valec zvyšuje úroveň zabezpečenia. Tieto typy zámkov majú totiž vlastný mechanizmus a sú odolné voči poškodeniu a pokusom o vlámanie.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Perfektný obchod, rýchlosť vybavenia objednávky a jej odoslanie
2024-09-03
Spokojná s nákupom,rýchle dodanie,výborná kvalita!
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel