záhradné dekorácie

( počet produktov: 60 )

Záhradné ozdoby sú skvelým dizajnovým doplnkom na spestrenie priestoru okolo domu. Medzi najobľúbenejšie záhradné dekorácie patria sochy, kladivkové postavy a pergoly. Môžu byť vyrobené z betónu, kameňa, plastu, kovu, ako aj živice. Záhradné dekorácie sú dostupné v mnohých veľkostiach, farbách a tvaroch, výber je naozaj široký, takže nájsť dekoráciu, ktorá sa hodí do vašej záhrady, by nemalo byť ťažké.

 

Pri plánovaní umiestnenia ozdôb v záhrade by sa mal najprv zohľadniť voľný priestor, ktorý je k dispozícii. Príliš veľa dekorácií na malej ploche vyvolá dojem preplnenej záhrady, a to nie je cieľom pri zdobení záhrady. Okrem toho je dobré prispôsobiť veľkosť vybraných dekorácií okolitej vegetácii. V prípade vysokých kríkov alebo stromov sa rovnako vysoké figúrky kladivkové, ktoré sa jemne zvýraznia na zelenom pozadí. Na druhej strane, v kvetinových záhonoch budú dobre vyzerať tieto rastliny nízke dekoratívne ploty. Popínavé rastliny ako brečtan alebo ruže krásne ozdobia kovové alebo drevené pergoly

 

Nezabúdajme, že záhradný nábytok je aj dekoratívnym prvkom. Zaujímavý dizajn lavičiek, stolov alebo altánkov z dreva alebo kovu dodá priestoru okolo domu šarm.

 

KLADIVKOVÉ POSTAVY

 

Široká škála zatĺkacích figúrok vám umožňuje rôzne aranžovanie záhrady. Súčasťou predaja sú aj figúrky zvierat - skvelý nápad pre tých, ktorí si cenia divokú prírodu a nachádzajú pokoj vo sviežom sade. Krásny hrdzavý jeleň dokonale zapadajú medzi listnaté a ihličnaté stromy. Na druhej strane, pre fanúšikov hospodárskych zvierat sú vynikajúcou voľbou tieto knihy sady malých figúrok prezentácia sliepky alebo kačice. Tento typ dekorácie je tiež ideálnym nápadom na výzdobu areálu agroturistiky alebo hostinca s veľmi domácou atmosférou.

 

Ročné obdobia sa menia, a tak by sa malo meniť aj prostredie okolo domu. S príchodom zimy možno budete v pokušení schovať záhradné figúrky, ktoré boli vystavené počas predchádzajúcich sezón, a rozhodnúť sa pre dekorácie v slávnostná atmosféra. Soby, snehuliak alebo Nicholas - toto sú len niektoré z návrhov vianočných záhradných dekorácií. Okrem toho vás môže lákať ozdobiť ich svetlami - efekt bude určite úžasný.

 

TRVANLIVOSŤ ZÁHRADNÝCH OZDÔB

 

Záhradné sochy a sochy sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré sa nepoškodzujú vplyvom počasia. Nestrácajú farbu ani tvar po mnoho, mnoho rokov. Pri správnej údržbe si každá záhradná dekorácia zachová skvelý vzhľad. Stačí ho len z času na čas očistiť od prachu, piesku, blata alebo prerastajúceho machu.

 

Obzvlášť robustné sú hrdzavé dekorácie, ktoré časom získavajú ďalšie vizuálne vlastnosti. Pokrytie záhradných ozdôb hrubou vrstvou oxidovaného kovu v podobe hrdze je premyslený postup, vďaka ktorému dokonale splynú so zeleňou záhradnej flóry. Trend kovových ozdôb sa prvýkrát objavil pred niekoľkými rokmi na veľtrhu v Chelsea. Bol prevzatý z priemyselnej interiérovej architektúry. Zvetrané, hrdzavé alebo lesklé chrómové povrchy dodávajú pergolám, zábradliam alebo len figúrkam a sochám charakter.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-21
Celkom rýchle dodanie
2024-09-18
+ Super ventil
NajNákup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete
pixel